Vanhemmille


Lapsen tai nuoren vanhempana Sinulla on varmasti paljon kysymyksiä lanitapahtumasta johon lapsesi haluaa osallistua. Olemme koonneet tähän yleistä tietoa tapahtumasta; Mikä se on? Missä se järjestetään? Onko se turvallista?

Mistä oikein on kyse?
Verkkopelitapahtuma eli lanit, on tapahtuma johon samanhenkiset nuoret kokoontuvat pelaamaan, kilpailemaan pelikilpailuissa ja viettämään aikaa yhdessä. Merkittävin ero siiihen, että nuori istuisi kotona pelaamassa on se, että pääsee tapaamaan myös muita nuoria joilla on samat kiinnostuksen kohteet.

Ketä siellä on?
Tapahtuma kerää osanottajia laajasta ikäryhmästä, Tapahtuman suositusikäraja on 12 vuotta.

Missä se järjestetään?
NoseLAN-tapahtuma järjestetään Limingan Liikuntahallilla,  Tupoksentie 6, 9100 Liminka

Onko se turvallista?
NoseLAN on suljettu tapahtuma, ja tapahtuman aikana Liikuntahalli on suljettu ulkopuolisilta. Järjestäjämme vastaavat siitä, että asiattomia ei alueella liiku tapahtuman aikana. Tapahtuma on täysin päihteetön. Vaikka pyrimmekin tekemään parhaamme, että tapahtuma olisi turvallinen, on hyvä käydä läpi järjestyssäännöt sekä oheinen muistilista ennen tapahtumaa:

  • Nukkuminen: Tapahtumassa on järjestetty erikseen nukkumistilat, joita järjestäjät suosittelevat käytettäväksi.
  • Arvotavarat: Olisi hyvä jos kaverit katsoisivat tavaroiden perään, jos lapsesi poistuu konepaikaltaan. Konepaikalle emme suosittele jättämään arvotavaroita vartioimatta.
  • Vakuutus: Kannattaa tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstäsi mahdolliset toimintatavat jos jotain tapahtuu.
  • Säännöt: Tapahtuma on täysin päihteetön.

Miten saan lapseeni yhteyden tapahtuman aikana?
Lapseesi saat parhaiten yhteyden tapahtuman aikana puhelimitse.

Vastuuvapautus
NoseLAN  ei ole vastuussa lapsistanne. Järjestäjämme ovat kuitenkin velvollisia ottamaan teihin yhteyttä tilanteen vaatiessa. Emme myöskään vastaa laitevahingoista tapahtuman aikana.